An offer I cant refuse

Nyss hittade jag en så grymt go lägenhet till salu så nu sitter jag på nålar!

Min hyra idag är på strax över 3000:- men vi har ytterligare två höjningar till inför den närmaste framtiden och eftersom jag redan lever på svältgränsen så vore det nog smart att flytta.
Så nu har jag hittat en lägenhet, en tvåa på 50 kvm, vilket är 14 kvm mindre än vad jag bor på nu men so what liksom? Den ligger i samma stadsdel som jag bor i nu men har mycket närmare till allting egentligen. Dessutom ligger den inte nära macken som med sina priser lätt kan tömma ens plånbok.
Hela lägenheten ligger mot innergården så man slipper störande trafik, en halvtrappa upp och har en hyra på 1902:- i månaden! Enda kruxet är väl priset, 195.000 kr låter lite saftigt men å andra sidan, allting i lägenheten är väldigt fräscht och att de har spotlights i vardagsrumstaket är ju bara så nice haha.

Min gamla lgh är på 64,5 kvm och de stora grejerna är redan gjorda. Stambyte, nytt badrum och en balkong stor som en halv fotbollsplan borde nog höja priset ganska myket. Att sedan vägen ska ledas om så att området blir lugnare kommer även det att höja värdet. Nära till macken, pizzeria och bussen och egentligen är det bara innertaket som är problemet eftersom färgen har krullat sig. En hyra på 3145:- och med väldigt lugna grannar, varav en del är faktiskt ganska trevliga. Någon som är intresserad? 🙂

Visst, folket är trevligt och det mesta är bra men om man ska vara realist så spelar ju hyran en stor roll. Om jag får över 1000 kr över varje månad så är det ju bara skönt. Kanske man rent av kan börja gå ut lite och börja leva lite mer.

Nu ska jag fundera och planera lite och sedan får vi se. Det kliar i fingrarna på mig haha.

2050cookie-checkAn offer I cant refuse