Tack för servicen!

Grrr. Jag vaknade vid 2:30 av mig själv och kunde inte somna om. Eller kanske det var för att jycken snarkade så högt. Hon är verkligen trött eftersom hon springer nästan hela dagarna. Antingen efter mammas katt, efter mamma själv eller för att någon är i köket. Så det är full fart hela dagarna här.
Och jag skyller på hunden alltså haha.

Jag såg att det hade skrivits en hel del sedan jag gick till sängs. Hela 17 inlägg faktiskt på alla de bloggar jag följer. Planerar ni detta eller? Ni passar på när jag har gått o lagt mig för att på morgonsidan chockera mig med massor av mejl. Bra i så fall, fortsätt med det haha 😛

En sak jag fastnade för var vad annami hade skrivit om människor som jobbar inom serviceyrken. Bland annat om lantbrevbäraren  och hur det är att jobba som kassörska i matvarubutik. Det är, som hon själv skriver, konstigt att folk kan vara så oförskämda. Men varför är de sådana? Ska vi istället inte vara glada att någon jobbar för vår skull och som gör sitt bästa för att hjälpa oss?
Men kanske det är så att vi lever i en tuff, hård värld idag där allting ska gå så snabbt som möjligt, att vi är mer frustrerade idag och måste lätta på trycket ibland? Det är då enklare att göra det på någon som inte kan säga emot med risk för att förlora jobbet?
Fegt och patetiskt, är de två närmaste orden jag kommer på direkt.

Så tänk på det nästa gång du får en jobbig kund som skäller ut dig bara för att du försöker vara hjälpsam. Det är synd om sådana människor. Du är den som antingen redan har tålamodet eller så är det du som varje dag får träna på det.

Hur man än vrider på det så är det alltid du som är och förblir vinnaren.

Bild från http://www.davesstrawhatinn.com/

2100cookie-checkTack för servicen!