Min nya flickvän

…..är 8 år gammal.

Tillåt mig förklara innan ni ringer 112 haha.

Tidigare idag besökte jag en vän till mig som bor i samma område sommina föräldrar. Hon och hennes man köpte ett helt nytt hus för ungefär två år sedan och för fem månader sedan födde hon en liten pojke. Så nu är hon mammaledig och passade på att bjuda in mig på en fika, tillsammans med pojken såklart, och hennes åtta-åriga dotter. Självklart skulle min voff med eftersom dottern, J, är så förtjust i djur.

Vi pratade om allt möjligt eftersom det var så väldigt länge sedan vi senast sågs, samtidigt som J ställde tusen frågor om voff, lekte med den, ville visa hennes kanin och allt möjligt.

När det hade gått någon timme eller så frågadehon plötsligt om jag ville ha en tjej och syftade på, först henne själv, sedan hennes mamma och tyckte att jag skulle sova över och bli pappa i familjen haha. Lite smått pinsamt för hennes mamma kanske medan jag mest tyckte hon var rolig.

När jag gick därifrånoch hade följe av J som ville gå med hunden slogs jag av tanken hur oskyldiga barnen är och många gånger ärliga och det är så fantastiskt att prata med dem om olika saker. När vi satt i soffan så pratade vi om allt möjligt, skojade lite och pratade om olika seriefigurer. Det var faktiskt smått otroligt och väldigt roligt att få ha den typen av kommunikation med någon som lever i en helt annan värld.

Först idag förstår jag vad föräldrar är så lyriska över, även om jag bara fick en liten glimt av det och för bara en kort stund. Men det var en väldigt ovanlig dag och jag är väldigt tacksam att jag fick lära mig se med någon annans ögon.

Med ett barns ögon 🙂

2170cookie-checkMin nya flickvän