Inget bra med laptop

Ja nu har jag ju provat på i flera dagar med att använda en bärbar dator och kan konstatera att det är fullständigt livsfarligt. Det är ju så bekvämt och lätt att ta med den överallt så det blir ju knappt något annat gjort än nätsurfande, spelande och bloggande! Att skaffa en sådan skulle vara rent idiotiskt  av mig haha.

Det blev ingen sömn inatt, faktiskt ingen alls. Inte av ovanstående skäl som man kan tro, mer av att jag sov alldeles för länge igår så nu ska jag försöka ställa dygnsrytmen tillbaka och vara vaken hela dagen. Eller, nja, troligtvis blir det en liten tupplur på eftermiddagen men jag tror nog jag ska bli lagom trött, lagom till det riktiga sänggåendet. Den som lever får se och planerna på att ta över världen får helt enkelt vänta lite!

Nu är det dags för en koffeindos, sedan ska vi fortsätta i köket och montera bort vattenkranen.

Tror jag ska  leta upp gummistövlarna också, för säkerhets skull… 😉

2210cookie-checkInget bra med laptop