Välkomna till 2010

Så har jag äntligen tagit steget. Från Metrobloggen till Blogger.

Jag har under en längre period testat Blogger och jag är väldigt nöjd. Här fungerar alla nya funktioner, script m.m. som man kan tänkas vilja testa och dessutom är risken att förlora inlägg väldigt liten. Så nu tänkte jag köra här och se om man kanske kan håva in en slant eller två, allt är välkommet haha.

Den senaste veckan har jag varit väldigt fundersam om jag verkligen ska göra detta, främst av den orsaken att jag är lite rädd att förlora mina goa vänner från Metrobloggen men vi får väl se. Den gamla bloggen kommer i alla fall ligga kvar.

Så, välkomna ska ni vara. Hoppas ni orkar följa mig här också för jag har ganska mycket goa idéer på gång!

Välkomna till 2010

2270cookie-checkVälkomna till 2010