Behås & boobs

Tillåt mig vara man för en minut, men jag tycker Annamis ämne, tidigare idag var väldigt intressant. Det handlar om behås, eller skriver man BHs förresten?

Tydligen är det lite av en vetenskap att hitta rätt behå oavsett om man har stora ambitioner eller små. Charlotte skrev ju om detta för några dagar sedan (ja, jag har koll på er haha) och jag, som man, måste säga att det är faktiskt väldigt intressant. Själv skrev jag senast om boobsiloobsingar senast här.

Samtidigt vet jag ju att de flesta av oss män blir helt kollriga bakom pannbenet så fort någon ens nämner ordet. Eller orden kanske.

Jag undrar vad det beror på, att vi, eller många av oss, är så otroligt faschinerade av bröst eller behåar. Är det något juvinalt, en fixering eller kanske ett arv från generationers arv, eller rent av något genetiskt? Det tål nog att forskas i.

För egen del, tja jag vet inte…. Stora eller små, båda är trevliga men hör och häpna, det är inte där personligheten sitter! (sneglar lite på Gynning, Rosing & company). Nej, det är nog bara en del av det underbara landskap med spektakulära vyer som bara en kvinna kan erbjuda som får oss att tappa fattningen, bete oss som småpojkar och köra ner i diket.

Det är faktiskt synd om oss! 😛

Bild från laughingsquid.com.

2320cookie-checkBehås & boobs