Storbråk i bloggvärlden

Hittade en artikel påaftonbladet om bråken mellan Kissie, Blondinbella, Katrin Zytomierska, Kenza, Linda Rosing och bla bla bla. Såhär gott har jag nog inte skrattat på länge.

Personligen följer jag ingen av de största kändisbloggarna. Helt enkelt för att jag inte orkar bry mig om deras flummiga bråk och strider om publicitet. Det är för barnsligt helt enkelt. dessutom gillar jag att ha diskussioner om vissa ämnen eller åtminstone få lite feedback tillbaka på det jag tycker, något man oerhört sällan får på de stora bloggarna. Kanske för att de inte hinner med, kanske för att de inte bryr sig. Vem bryr sig? För att skryta lite så har jag svarat på varenda kommentar jag någonsin fått, alla utom en, av misstag. När jag sedan kom på hur man gjorde var det försent och kommentaren var borttappad bland alla andra som hade kommit in. Så jag ber om ursäkt, vem du nu än var.

Hur som helst, tillbaka till cat-fighten inom bloggvärlden!

Jag förstår inte hur de orkar kasta skit på varandra hela tiden. Eller är det enbart för att få fler läsare de gör det? Jag minns att Kajsalisa skrev ett otroligt smart och roligt inlägg för ganska länge sedan som handlade om hur kändisarna hade hemliga möten på stan och lade upp strategin för hur de skulle locka fler läsare genom fejkade attacker på varandra. Läs det och förstå hur hela maskineriet fungerar

Ett sakligt argumenterande med vettig kritik kunde man ju förstå, men att vuxna människor kallar varandra för kossor eller skitgrisar? Istället för stulna Barbie-dockor eller legobitar är det pojkvänner eller antal bloggläsare det bråkas om. Jag kan redan se nästa rubrik på Aftonbladets löpsedlar….

”Blondinbella begraver Zytomierska till huvudet i sandlådan”

Artikeln om bloggbråket i Aftonbladet. Bilder: sundbyberg.se & Fröken Arktis.

2350cookie-checkStorbråk i bloggvärlden