Kan du skriva vad du vill på en blogg?

Igår blev jag varnad att inte sticka ut hakan för mycket. Att ta det lugnt med vissa planerade texter, vara tyst och bara ta emot. Att tiga och acceptera och inte skriva vad jag tycker är rätt eller fel.

Tänk om alla gjorde så. Då hade vi fortfarande haft Berlinmuren, ingen rösträtt för kvinnor och aga för barn. Eller ännu värre, ingen demokrati, pressfrihet eller yttrandefrihet. Vilket iofs vi kan diskutera i hur stor vidsträckning den redan är begränsad i detta land, men det får bli en annan gång.

Poängen med hela varningen var att vissa av mina texter kan sticka ordentligt i ögonen på vissa makthavare, speciellt den text jag samlat material till i flera månader nu. Jag tvekar inte att kritisera när jag tycker något är fel eller orättvist, det är bara naturligt för mig. Likaså att berömma när någor är bra. Egentligen hade jag tänkt vänta i ett år innan jag publicerar materialet jag har samlat men det kanske börjar bli dags nu ändå. Det har blivit ganska mycket under relativt kort tid men frågan är vad som händer efteråt? (vinkar åt SÄPO)

Jag vet killar, ni har stenkoll. Är det för tidigt att paxa cell än? Isf vill jag ha den med porrfluffiga handfängsel.

2360cookie-checkKan du skriva vad du vill på en blogg?