Sex för handikappade

Jag råkade zappa in på kanal 8 som visade en dokumentär om handikappade och någon kille som startat ett projekt för andra handikappade att få ha sex. Detta, på en speciell bordell i Spanien, dit han ordnade resor för människor i samma situation.

Detta fick mig att fundera på vanliga människor, och hur svårt vissa av oss som har problem att ”få till det” även om vi är utan handikapp. Tänk då på hur stora problem de killarna har det när de är sittandes i rullstol och är synskadade. Att vara handikappad behöver inte betyda ett liv utan sex.

Det fanns en kille som var 22 år gammal som hade råkat ut för en olycka på motorcykel när han var 16 som följde med på resan och det är ganska tragiskt när man tänker på det. Att aldrig få uppleva sex, med vad allt det innebär, bara för att man varit för ung när tragedin inträffade.

Det jag undrar är, varför är spanska bordeller med dess kvinnor mer toleranta och tålmodiga? Eller har de tålamodet bara för att de tjänar mer pengar på det?

Det är som grundaren av den här rörelsen sa att han betalar gärna för intimiteten med en tjej som han gör det för i verkligheten skulle ingen ens se åt hans håll. Det må vara konstlat och tillgjort men det är ändå närhet han får.

Är det inte något vi alla behöver? Man behöver inte vara krympling för att vara handikappad.

2430cookie-checkSex för handikappade