Låt folk få köpa sex

Federlay (C) tycker att vi ska skrota sexköpslagen och tillåta sexköp med motiveringen att det är en affärsuppgörelse mellan två vuxna människor. Artikeln.

Själv är jag smått splittrad mot detta. Eller egentligen inte mot hans förslag, i sak, utan mot hela grejen att sälja sex, samtidigt som jag vet att det i många fall är nödvändigt för en människa att tjäna pengar för att kunna överleva. I vissa länder finns det t.o.m. fackförbund för prostituerade och jag tycker det är jättebra för deras säkerhet. Å andra sidan, det finns ju de som verkligen vill jobba på det sättet och tjäna grova pengar på det och verkar njuta livet fullt ut. Det är väl det som är poängen, att den som trivs med kombinationen sex och pengar borde får göra det under kontrollerade former.

Någon som vill hyra en playboy? Jag är billig 😉

2460cookie-checkLåt folk få köpa sex