Den perfekta kvinnan

Efter en lång diskussion med Maggie lyckades hon övertala mig att skriva detta inlägg (men det var min idé); vad vill jag ha utan att låta klyschig eller dömande. Det verkar vettigast att dela upp det i sektioner, alltså egenskaper, förmågor och utseende. Alla människor har ju olika smak och tycke och för den del, även fetisher. Inget är fel, bara smaken.

——————————————————————————–

Utseende – Relativt smal men ändå relativt kramgo. Sminkad eller osminkad spelar ingen roll. Bröst, ja, men inte massiva. Lång hår eller axellångt är jättefint! Rött, blondt, brunett, svart, det kvittar egentligen även om jag får medge att jag är svag för både svart och rött haha. Helst inte för stor häck, det ska vara proportionellt. Helst inte under 174 cm lång.

Förmågor – Du ska kunna klä av mig med blicken.

Egenskaper – Gilla ordning o reda, blandad musik och framförallt 80-tals hårdrock. Renlig, mån om sitt utseende men inte samla på smink. Ej galen i shopping. Hemkär. Datornörd. Bloggare. Filosof och tänkare. Konstnärlig. Skapande. Helst sjungandes. Kunna värdera tankar, känslor och värderingar. Kunna se att en människa har ett värde och känslor.
——————————————————————————–

Alright, så nu skrev jag detta. Nu väntar jag bara på de fördömande kommentarerna om hur ytlig och petig jag är haha. Det tråkiga för er är ju att smaken är olika! Jag hade velat lägga upp en bild här också men hittar ingen som är perfekt nog…. 😛

2550cookie-checkDen perfekta kvinnan