Smarta tips till alliansen!

När jag läste om att cancersjuka människor med dåliga prognoser skulle ut i arbetslivet började jag hoppa av förtjusning. Underbart! Det var verkligen på tiden! Varför ska de ligga i en sjuksäng och lata sig för? Att de dessutom slösar på dyra bromsmediciner är ju bara slöseri.

Ni började ju med att arbetslösa skulle sitta på vuxendagis och stirra in i en vägg i 8 timmar, det var jätteskoj. Jag vet för jag var en av dem.

Sedan höjde ni skatten för pensionärerna så att min granne är tvungen att samla burkar ur soptunnorna här utanför. Det är härliga takter! Lite frisk luft har ingen dött av och gamla gubbar på 70+ ska verkligen gå haltandes omkring i kylan för att städa upp efter andra. Njuta av ålderdomen? Nej varför det? Det låter ju fullständigt onödigt.

Något som jag verkligen gillade är när ni beslutade att alla sjukskrivna ska bli inskrivna på arbetsförmedlingen nästa år. Jag kunde inte hållit med mer! Som gott som alla är simulanter och bara låtsas vara sjuka, ja till och med de som har cancer ju, det fattar ju vem som helst! Eftersom alla i det här landet har privatläkare och råd med både gymkort och förebyggande mat varje dag, hur kan någon någonsin bli sjuk i detta underbara land?

Nåväl, det är verkligen svårt att sluta berömma er och era föredömliga metoder som ni uppenbarligen lånat från humana stormakter såsom Kina och Sovjetunionen (som vi alla älskar och hyllar) men jag har några gratis tips om ni verkligen vill få fart på det här landet.

  1. Kombinera dagis och mineralbrytning. På så sätt behöver vi ännu mindre dagisfröknar, med andra ord max två. En som bevakar öppningen på gruvan så ingen smiter iväg och en annan som patrullerar gruvgången, kontrollerar blöjor o.s.v.  
  2. Använd äldreboenden mer effektivt. De lata gamla gubbarna och gummorna som enbart kostar pengar i mat och logi, de kan göra nytta under dagtid som vägbulor. Efterhand som de slits ut finns alltid någon som kan ersätta. Speciellt gynnsamt blir detta nu då 40-talisterna blir pensionärer. Tillgången på vägbulor kommer vara massiv i flera decennier och på så sätt kan vi spara pengar för Vägverket också!  
  3. Tonåringarna måste bidraga med något också och då tänkte jag skidvalla. Det kan ju inte vara lönsamt för er att de bara åker moped, åker skateboard eller slår sönder saker hela tiden och med tanke på att vårat landslag i både skidskytte och längdåkning inte längre är lika superbt som det en gång var. Därför tänkte jag att speciella instutioner för ”finnklämning” vore väldigt gynnsamt varav man sparar slutprodukten av dessa finnar och använder som valla. Ännu en gång kommer vårt ärade Sverige stå på toppen av prispallarna! Det kommer bli enastående reklam för vår älskade nation.
  4. Långtidsarbetslösa kan exporteras till trevliga ställen som Irak eller Afghanistan och användas som minröjare. Även där är tillgången ofantlig tack vare er underbara arbetspolitik som fungerar perfekt.
  5. Läkare och övrig vårdpersonal är ju idag totalt överflödig, ja alla utom våra underbara privatläkare förstås. Deras lokaler kan vi använda till mer nyttiga verksamheter. Mitt förslag är försäljning av dyra cigarrer, whiskeysorter eller golfbutiker. Läkare, sjuksköterskor m.m. kan vi exportera för dyra pengar via privatägda bemanningsföretag till t.ex. Polen eller så kan de skeppas iväg ihop med minröjarna så att de i sin tur kan användas fler gånger.

Som sagt, dessa ovärderliga tips ger jag helt gratis men jag hoppas givetvis på någon slags gentjänst. Själv hade jag gillat en ny Rolex eller medlemskap i den lokala golfklubben. Bara ett tip.

Till sist, en liten hejaramsa för den underbara alliansen. En lite sak som frugan och jag har knåpat ihop på lediga stunder mellan golfrundor och representationsmiddagar. Hoppas ni gillar den!

Heja heja blått parti, vi har plånböcker med pengar i.
Knäcka gamla, fattiga och osunda, för det vi vägrar att blunda.
Vi i M åker aldrig kollektivt, våra lyxåk tar vi definitivt.
Sparka ner & slicka upp, jobba hårt ni med krupp.
Vi är de som makten har, och slipper gå med rumpan bar.
Nästa år det är dags för val, vi gör vårt bästa för att ge er nya kval.

Mvh Ernst Von Plattenröf

Bilder: min egen och Nonicoclolasos

2630cookie-checkSmarta tips till alliansen!