På väg ut & veterinärbesök

Har precis slafsat i mig lunch från gårdagen, köttbullar med mos och lingon. Kiosken längre ner på gatan har alla luncher för 49:- och hemkörning fram till den 7 december så man får passa på.

Ska strax ut med voff och sedan bär det av till veterinären. Dels för den vanliga vaccinationen mot valpsjuka, dels för att kolla hennes ena tass, det är något konstigt med den.

För några dagar sedan var hon i köket och åt och jag hörde att hon liksom hoppade till några ggr. Hon kom till vardagsrummet och jag märkte att det blödde ganska mycket ur ett stort sår hon hade fått. Så jag började krypa runt på golvet, mitt i natten och leta efter något som hon kunde skadat sig på men icke. Jag såg absolut ingenting misstänkt.

Hennes tass fick lite Blodstopp och det slutade blöda på bara några sekunder. Problemet är ju att hon envisasts med att slicka på det så tydligen irriterar det henne trots allt. Hon går och busar preis som vanligt men jag vill ändå kolla upp det för man vet ju aldrig. Det är det som är nackdelen med djur, de kan ju inte säga vad det är för problem de har.

Nåja, nu vet ni iaf varför jag är så ”tyst” av mig idag och att jag åtminstone lever. Under dagen ska jag fundera lite på vad jag kan locka er med i nästa inlägg.

”Boråsare i nakenchock!
Grannarna rasar!”

Vem vet? 😉

2650cookie-checkPå väg ut & veterinärbesök