Släng teven på skroten

Eller nja, vi ska väl vara miljövänliga och lämna in den till återvinning då men den rubriken skulle låta så mesig så…

Ville bara säga att jag nu är mucho glado, för jag hittade en riktigt bra webbsida: www.webbtv.se där man kan se nästan alla kanaler ur det grundläggande kabeltv-utbudet. Med andra ord, du kan nu ringa till Radiotjänst i Kiruna och säga upp din tv-licens om du vill.

Jag råpluggade det där om licenser och tv-apparater för några månader sedan, mest för att det stör mig oerhört mycket att folk ska tvingas betala pengar för sådant de inte vill se så jag kan det ganska bra. De huvudsakliga sakerna bu bör se efter är att du inte har ett tv-kort i datorn, eller en tv, men genom datorn går det alldeles utmärkt.

Ett annat sätt att slippa betala tv-licens är att skaffa satellitmottagning och montera ut kanalväljaren ur din vanliga tv. Det är nämligen den som man egentligen betalar för. Detta bör säkrast skötas av en auktoriserad expert även om det faktiskt inte är så jättesvårt. När kanalväljaren väl är uttagen räknas din TV som en vanlig monitor (som till exempel en bildskärm till datorn). Till TV-mottagare räknas idag TV, video med kanalväljare, videokamera med kanalväljare och dator med TV-kort. Så om du avskaffar dessa saker behöver du inte betala TV-licensen.

Shit vad man får slita för att lura staten på deras 2076:- per år haha.

Bild från Radiotjänst.

2660cookie-checkSläng teven på skroten