”Tjejer i allmänhet” på Facebook

Jag läste nyss på Metro.se om sidan på Facebook som beskriver den ”sanna” sidan av tjejer. Så nu vet jag inte vad jag ska göra, skratta eller gråta. Först skrattade jag, det får jag erkänna, men sedan fick hamstern som driver hjulet i mitt huvud fart…

Vill jag verkligen veta alla dessa saker? Vissa saker är ju ganska naturliga att göra, om man säger så, och det är väl mer regel än undantag att män fjärtar, rapar och håller på som en annan gris. Varför gör ingen en sådan sida? Eller så finns det kanske redan.

Visserligen är det väl bra på ett sätt, som ett sätt att visa att vi numera är ganska jämlika, men jag hoppas verkligen inte att detta kommer bli en trend. Eu de naturell. Liksom tänk er vilket h-vete det blir att åka t.ex. buss i framtiden när alla ger full gas. Nej fy f-n.

Dock borde man väl påpeka att alla, gudskelov, inte är så naturliga.

Inte ens vissa män.

2690cookie-check”Tjejer i allmänhet” på Facebook