Funderingar, studsande hund & förlåt

Elaka Grannfejden på tv3, tack vare Aschberg och den andre snubben stannade jag kvar vid teven tills det var slut, sedan blev det sängen.

Klockan 2 vaknade jag av en studsande hund som ville upp i sängen. Det är lite för högt för henne ibland men det brukar gå bra, dock inte denna natt. Så hon gick runt i rummet och jag vaknade till ordentligt och sedan var det kört för min del att sova något mer.

Dock hörde jag att den pissande mannen på taket hade äntligen gett upp, vilket är jätteskönt. Äntligen total tystnad, något som jag har längtat efter i mer än en vecka nu. På något sätt känner jag mig oerhört stressad och har väntat på en chans att bara andas. Så jag öppnade vädringsdörren, tände ett stearinljus och satte mig ner i soffan för att fundera lite.

Först koncentrerade jag mig på klockans tickande och sedan på min egen andning och ganska snart kunde jag fokusera mig på vissa saker som stört mig så länge. Dels vet jag nu att jag måste verkligen börja jobba med diabetesbloggen och flytta den till ett annat ställe. När sponsorer hör av sig till mig men jag kan ingenting göra med annonserna, ja då måste jag ju.

Sedan kom jag på att jag ska, hör och häpna nu, ta bort ett av mina tidigare inlägg! Detta är något som inte händer ofta kan jag berätta, men just denna gång är det något som stör mig. Det var helt enkelt inte bra skrivet och jag borde inte ha använt ett gammalt material. Det var meningen att den skulle varit på en av mina gamla loggar men jag behöll texten alldeles för länge för att den skulle kännas bekväm.

Så förlåt, mina läsare, men framförallt förlåt till Carl XVI Gustav. Det var oschysst skrivet på många sätt men å andra sidan, nu sparar vi massor av pengar när Carl kan skicka hem sina SÄPO-killar igen. Jag har allt sett er med era kikare bakom grannhusets gardiner, men jag lovar att jag är faktiskt ganska snäll…

2710cookie-checkFunderingar, studsande hund & förlåt