Kräsen singel?

Här o var läser man bloggar om hur kräsen man är när det gäller partners. Många är bittra efter livets erfarenheter och nöjer sig inte med vilket patrask som helst.

Jag är likadan, allra helst ska hon vara perfekt, eller åtminstone ganska nära men ändå funderar jag på…är jag och alla andra som har den målsättning enbart dumma i huvudet?

Självklart, det finns ingen som är perfekt, allra minst jag, och man ska ju inte söka sig till någon som är totalk lik en själv. Det vore ju som att dejta sig själv! Man ska väl kunna lära sig något av den man träffar, eller? Det är väl det som är själva charmen, att träffa någon som faschinerar en själv och väcker nya sidor?

Jag är absolut ingen expert när det kommer till dejting men visst, jag erkänner, det skulle vara väldigt trevligt att ha någon att prata med. Någon som man dessutom skulle kunna beundra, tycka är vacker och hålla om när det är kallt ute.

Tror jag ska kolla tradera. Här i Sverige lär man ju inte kroka någon iaf…. 😛

2850cookie-checkKräsen singel?