Ett tips för bråkiga hundar

Min hund brukade vara riktigt jobbig att gå ut med. Hon skällde väldigt ofta och drog åt alla möjliga håll när hon blev upphetsad. Dels för att jag inte har full koll på henne och dels för att jag tack vare mitt medicinska tillstånd inte klarar av att rasta hunden såpass mycket att hon blir trött.

Hur som helst, jag köpte en klövjeväska på Tradera, alltså en slags ryggsäck åt hunden. Jag tror det var Cesar Milan som sa att det kunde hjälpa då hunden känner att den har ett uppdrag.
Det fungerade över förväntan! Nu är hon så oerhört lugn och koncentrerad och drar inte alls. Ännu har vi inte stött på någon annan hund som hon inte tycker om och brukar skälla på men det ska bli spännande.

Man behöver inte ens ha något i ryggsäcken för att den ska ha effekt. Hur bra som helst!

2870cookie-checkEtt tips för bråkiga hundar