Hack i dygnsrytmen

Igår vaknade jag vid 10, som vanligt, men råkade somna om igen och sov långt in på eftermiddagen. Så långt att jag inte vill säga vilket klockslag haha.
Hur som helst, jag tänkte strunta helt i sömnen nästa natt, vilket gick fint, men vid 10 på morgonen lade jag mig faktiskt och vaknade kl 13. Alltså tre timmars sömn på två nätter, vi får se hur det!

Funderade på en sak innan jag lyfte huvudet från kudden, att varför ska jag egentligen gå ur sängen? Förutom att voff vill ut, vad är poängen med att gå upp alls? Kallt, mörkt, ensamt, trist, inget jobb. Ingen hade saknat mig om jag sov hela dagarna, precis som man gjorde i tonåren.

Tyvärr är ju verkligheten någon annan och man har trots allt ansvar. Men något är ju allvarligt fel om man inte ens vill köpa öl bara för att det är fredag. Inte ens det är lockande längre.
Nåja, det är väl något som går över ganska snart antar jag. Man har ju hört om olika kurer för att bli piggare och gladare men såpass engagerad orkar jag inte bli. Varken c-vitaminer eller ljusterapier.

En spark i baken kanske? 🙂

2900cookie-checkHack i dygnsrytmen