Sparlåga på Metrobloggen & musiktips

Det är nog som det skrivs, att folk har börjat gå på sparlåga nu när de vet att Metrobloggen har skrotat utbetalningarna. Det skrivs helt enkelt inte lika intensivt nu.

Jag får erkänna att det är lite samma sak för mig. De svårnådda 5000 var som en morot, en målsättning liksom. Dock tänker jag aldrig sluta skriva helt bara för det. Fenomenet är nog främst psykologiskt, iaf för min del, lika mycket som ordet ”Bloggtorka” är. Det räcker med att någon ens nämner ordet så sinar idéerna för mig. Livsfarligt!

Sedan igår har jag hårdtestat en annan bloggportal och den verkar fungera väldigt bra. Ni ska få en liten sammanfattning inom de närmaste dagarna så försvinn inte riktigt än hehe.

Tja, för övrigt händer det inte mycket här. Inneboende är i studion fortfarande, hunden psykar mig bäst hon kan och grannen har uppdaterat om senaste jävelskapen i huset som jag såklart måste reda ut när vi har nästa möte i styrelsen.

Jag funderade lite på det senaste inlägget om musik jag hade. Det var många som gillade Stream of Passion så jag tänkte bjuda på lite mer mjösik. Denna gång av lite mer skiftande karaktär. Håll till godo och trevlig helg på er allihopa

Först ut är några vars sångare har en väldigt speciell röst.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=TRUYs2cKcX0]

Gillar du skräckfilmer? Den här låten är med i Saw, nummer 4 tror jag. Riktigt läskig video men väldigt rolig på sina ställen.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=A6WEKmrz8ug]

Crossfade har en väldigt intressant text på denna melodi. Jag tror väldigt många känner igen sig i den nämligen. Tyvärr hittade jag ingen riktig video så ni får text-versionen.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=hoR0BrjOEJk]

Den sista låten är med King Diamond som ni kanske minns från ett av mina tidigare inlägg. En varning bör nog dock utfärdas ifall ni inte gillar spindlar. Det kryllar av dem här.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=qLFk2AOQkjg]

Sådärja, nu fick jag lite skrivet trots allt. Känns bra!

2880cookie-checkSparlåga på Metrobloggen & musiktips